Tisdag | Tindra

Ett ord, överhettad.
Känns som att hjärnan har gått på högvarv idag , är helt och fullkomligt slutkörd.
Blev väckt i morse av min kära mor som kom inspringandes för att berätta att servern var upplagd så att jag kunde börja fixa med uppladdningen av sidan.

Hann gå upp och äta lite frukost och fixa lite mera med hemsidan , klockan hann bli 11 så vi åkte iväg till IKEA och åt lite lunch och kollade på rottingmöbler till i sommar, då vi kom fram till att dom var enklast att underhålla och även att dom är gudomligt snygga med rätt atteraljer till. Sitter i bilen hem så ringer Amina som har problem med att få över bilderna till mailen , så bestämde att skicka dom via msn som tog en sjuhelsikes tid. Klockan var nu 5 över 12 , och min lektion skulle börjat vid 20 över. Var nog inte klar förräns 50 min senare med bilderna. Skickade därför ett mail till min lärare som var väldigt förstående, och vi ska lösa detta problem så vi slipper tänka på det inför nästa BB om hur vi ska göra med bilderna.

Satte mig efter detta och skrev min hemtenta om buddhism & hinduism, och jag blev väldigt klar med att jag inte skulle klara något utav detta. Man var även lite sliten sen Linköping och hjärnan var redan uppe i högvarv så satt nog i minst 3 timmar och skrev denna förbannade uppgift för HAND!
Kom ju på efteråt att det skulle ju inte funka , och var tvungen att skriva över det i Word som också tog sin lilla tid.

Vid det här laget var ju klockan redan 5 och jag hade missat alla resterande lektioner för att jag var så uppe i mitt lilla arbete. Känner att det börjar luktar mat och funderar över vad det är som lagas.
Var väl ingen hit direkt kan jag säga, någon vikt väktar soppa med passerade tomater, chorizo , oliver , paprika , majs och sen en burk linser mamma hade råkat köpa av misstag.
Detta var väl inte direkt något jag kan säga att jag var så förtjust i , just det! Quinoa pasta med som svällde och tog upp all plats i denna "soppa" som mestadels blev mer utav en gryta.

Resterande tiden av kvällen har jag suttit och pillat med hemsidan och suttit och svurit respektive jublat för mig själv.
Så går det när jubelidioter inte kan fixa det dom ska utan ska helt prompt  hålla sig till gamla saker.
Försökt mig på att fixa ett medlemsformulär, programmering..mindre kul.
Tror jag satt i minst 2 timmar för att få detta förbannade formulär att se bra ut och att funka med php, det är fortfarande inte helt okej..
Går inte riktigt att skicka om du inte har en mailklient installerad på datorn , ska fixa detta imorgon om jag orkar..

Känns som att man har lite använding utav att man läste programmering A & B men även webdesign.
Rekommendation för alla faktiskt att läsa halva inriktningar för att sedan byta till något roligt, du kan en hel del sen ;)

Ska passa på att berätta lite om Linköpings resan..
För att sammanfatta det lite vackert..
Linköping, är en väldigt tråkig stad, campuset är gigantiskt , jag tänker aldrig någonsin läsa på teknisk högskola.
Bussresan var dock ganska bekväm , tog inte med mig något kaffe som det var planerat , gillar inte Löfbergs Lila heller smakar som bränd kaffesump.. Eller något
Skumt kö-system i lunch restaurangen med , är nog bättre när man lär sig.
Och för att inte glömma, vi hade en hel dubbeldäckare då det var räknat med att vi skulle vara minst 60 st elever, vi var max 20.
Det säger väl ganska mycket om engagemanget angående teknisk högskola och att åka klockan 06.45 på morgonen ?

Nej, nu ska jag inte uppehålla er mer för dem utav er som orkar läsa.
Hälften utav er läser nog bara slutraderna här ;)

Så godnatt på er gott folk!
Tindra




Måste säga att min lillebror är lite utav en linslus och blir förbannat söt på bild!
Och Amina är en förbannat duktig fotograf då det är hon som har tagit bilden ;)


Måndag - Minea

Idag åker klassen till Linköping medan jag blir hemma. Anledningen är att jag har teorikurs på 3 timmar och jag hade inte hunnit tillbaka om jag följt med så det blir en skön hemmadag. Hoppas iallafall Amina och Tindra får en trevlig dag med en massa kaffe..

Chris Brown och Rihanna - villket jävla tjat. Dom blir tillsammans - Hon blir misshandlad - Hon drar tillbaka domen - Dom spelar in en låt om vad som hänt - Chris funderar på att fria. Om man är så pass kända som dom är så tycker man ändå att man ska fundera ytterligare än gång innan man går ut med någonting i media. Allting blir uppblåst och genast så hatar alla Chris Brown. Om man misshandlar sin flickvän är man dum i huvudet men man borde fan ha ännu mindre IQ om man dessutom är känd.. Aja snart lär det väl stå att Rihanna är gravid också - varför inte med tvillingar eller trillingar? ....woohooo!


Lördag(Söndag) - Amina

Damn.. jag glömde skriva..
Jag skyller på sömn, Tindra, BK, Sleepy Hollow, Fight Club och en massa annat!

Jag skulle kunna beskriva min lördag, men jag sammanfattade precis hela.
Jag skulle kunna beskriva min fredag, men jag orkar inte.
Jag skulle kunna beskriva min morgondag, eller nej, det kan jag inte. Jag kanske dör i natt och då skulle allt ha varit en lögn.. Och jag vill inte ljuga.

Iallafall, jag känner att tröttheten smyger fram lite.
Jag borde sova, men jag vill inte.
Så därför ska jag kolla på en film nu.. eller nåt.. jag vet inte.
Kaffe...

Dagens låt; Smooth Criminal

Fredag | Tindra

Fredagkväll och sitter för tillfället hemma hos Amina och förfestar då hon fyllde år igår så ska vi ut och fira henne senare ikväll :)
Jag och Minea var lite sena idag då vi kom hit vid klockan 7 dock då vi skulle ha varit här redan vid 6 men då det var lite problem med att fixa iordning allt innan så blev vi lite sena.
När vi väl kom hit blev vi bjudna på lite gottigheter däribland hennes mammas kladdkaka med chokladglasyr , som var väldigt chokladig, dock kanske lite mindre kladdig.
Sen fick vi också tårta, den var väldigt god men man kände att det sakta men säkert började vända sig lite i magen.
Jag och Minea hade fått ordern att inte äta innan vi kom hit , men glupsk som man är blev man ganska mätt iallafall.
Så nu kom jag på mitt i all hast att jag var tvungen att skriva, vi ska väl dra in mot stan inom en snar framtid, och vi blir väl ett litet gäng som drar ner.
Tydligen är det housekväll ute , kanske inte favoritmusiken men det kan nog fungera trots allt åtminstone så länge humöret är på topp går allt.

Lite synd är att jag missar Let's Dance , får väl kolla på det på söndag då det är repris.

Vad har ni för planer för kvällen?
Kanske skriver lite senare då Minea ska med mig hem , så man lär inte sova direkt om man säger så.

Ha en så trevlig kväll gott folk!
Tindra

Torsdag - Minea

Visste du att myggor har sex i endast 3 sekunder?

Torsdag - Minea - Grattis Amina!!

Grattis till Amina som fyller 19 år idag.
Hoppas du får en bra födelsedag - även om vi tjuvstartade lite igår med utgång.
Riktigt roligt var det iallafall och jag hoppas det blir lika kul på fredag.



Onsdag - Amina

Dagen började med att man åkte till skolan. Där var man inte så länge. Vi gick dit, tog ett papper och sen var den skoldagen slut.
Sen åkte vi till BB igen :) Och det blev en massa bilder.
Jag kunde verkligen inte sluta le när jag tog bilderna! Det är verkligen någon speciellt med bebisar.. Man blir lycklig. Helt underbar start på dagen!

Jag har även varit på stan idag och köpt en massa roligt, bl.a. en klänning :D

Om jag ska vara ärlig så är jag verkligen inte på blogghumör idag. Jag bara känner hur all energi vill slösas bort på något helt annat, som t.ex. en bok eller TV:n..

Kanske blir utgång senare ikväll också, får se hur det blir med det.



Kände för att lägga upp en bild på Minea's ass!!

Tisdag | Tindra forts.

Snart dags att gå och lägga sig gott folk och jag känner att jag är på lite halvdåligt humör .
Men som sagt , alla dagar kan inte vara bra dagar i och försig kan det ha med att göra att jag känner att det är otroligt mycket pengar som läggs på körkortet och att man i detta läge måste prioritera lite om vad man väljer att göra för sina pengar.

Självklart stör det mig lite att dom delar upp halkan i två delar , att man först och främst måste betala 1450 kr för enda delen och sen minst 800 kr för en utbildning på 3 timmar som inte kommer lära mig ett skit jag inte redan kan. Känns som att på något vis så ser man inte riktigt det framför sig vart pengarna tar vägen. Har redan bränt nästan 4000 kr som skulle ha sett så mycket mer ut i materiella ting inte i något du kör.

Måste berätta och fråga er om en grej jag och Molly satt och pratade om häromdagen som var lite intressant.
Vi satt och pratade om vad vi letar efter i utseendet hos en kille , alla har vi ju nästan något mönster vi följer och om vad man helst väljer om man nu gör det.
När jag var liten ville jag ha en kille med blont hår och blåa ögon, nu i dagens läge är det snarare att jag vill ha någon med inget hår alls eller brunhårig, och längre än mig (vilket inte är så svårt) färgen på ögonen spelar ingen roll längre.
Fast dock är jag lite extra svag för blåa ögon fortfarande...
Men det ska vara något som fastnar , alla fastnar vi ju för något inte sant?
Så min fråga till er , hur ser den idealiska mannen ut för er om ni får välja ?

Nu är det inte så långt kvar tills det är lov , ska bli skönt att komma iväg ett tag med.
Saknar Lillen med ska bli mys att få ha han ett tag med =)


Godnatt på er allihopa
Tindra









Tisdag | Tindra

Vaknade upp imorse och var faktiskt på ganska bra humör, hade endast ett utvecklingssamtal på 5 min som stod på dagens schema. För sen skulle jag träffa Molly och gå ner på o stan och glo runt lite.

Men detta byttes ut mot inte ett lika glatt humör när jag kollade ut genom fönstret, då det ser ut som en jävla snöstorm ute.
Det kändes helt plötsligt inte lika kul att varken ta sig till skolan i 5 min eller gå ner på stan, dock gjorde jag detta iallafall.
Men nu slår det mig att nu ska jag ut i detta roliga väder igen då jag har körlektion vid klockan 5 så det blir endast en liten vila för att sedan åka igen. Dock hade jag rätt trevligt på stan kollade runt på lite klänningar och sådant, dock är jag lite kräsmagad utav mig och vill gärna ha något som är mörkt och inte sticker ut för mycket.
Så jag hittar en skitsnygg klänning på Gina Tricot , men självklart fanns den varken i S eller M så där var  jag ju körd.
Tänker inte försöka klämma in mig i ett korvskinn på XS eller XL lite för stora skillnader där.

Så det får helt enkelt vänta tills man åker till en stad där alla inte springer runt i samma kläder eller då jag hittar något som alla andra inte vill ha helt enkelt. Det är inte lätt att vara kräsen i en stad då det inte finns särskilt stort utbud.
Efter vi hade kollat runt lite gick vi till McDonalds där vi stötte på Minea och hennes lillebror , som hade varit nere på stan och shoppat loss lite .
Tog oss en glass och en flottig cheeseburgare, dom är ju så förbaskat goda trots allt.

Eftersom humöret inte är det bästa just nu får jag glädja er med en bild på min lillebror som utgör väldigt mycket i min vardag , han är mitt ljus när vissa dagar är grå.
Lite poetisk får man allt vara ibland ;)


Måndag igen - Minea

Någon mer än jag och Amina som äter Oboy med väääldigt lite mjölk så det blir sådär, chokladigt gott och kladdigt. Ännu roligare blir det om man fyller hela munnen med den kletiga geggamojjan och skrattar åt sig själv i spegeln med de härligt bruna tändera. Aldrig testat? Gör det!



M

Måndag - Minea

Älskar när Amina är arg!
Idag blev det skola för hela slanten och morgondagen bjuder på ledighet. Det är egentligen en dag för utvecklingssamtal men jag kan tycka att det känns rätt onödigt nu, man kan inte ändra så mycket när det bara är ca. 3 månader kvar. Dom betygen du har nu i de pågående ämnerna är redan "försent" för att ändra. Visst man kan prata om sin frånvaro och hur man trivs i klassen osv. Men tycker ändå det är rätt onödigt eftersom jag vet ju oftast själv hur jag ligger till?

Haaaaa, läste om att oralsex ger cancer - vad gör inte det numera?
Allting du gör ger cancer,
äter du för fett - du får cancer
rör du på dig för lite - du får cancer
har du oralsex - du får cancer
när du spelar the sims - du får cancer
när du går i skolan - du får cancer

Lev din dag som den sista, för fan,
Du kan ju få cancer...!!




M

Lördag - Amina - SW

Idag är det dags, efter en lång tids väntan så ska jag kolla på Star Wars Episode III på 4:an kl 21:25.. Trots att jag har möjligheten att kolla på filmen exakt när jag vill så blir jag ändå helt exstatisk. Älskar verkligen Star Wars! Kommer aldrig tröttna. Jag vet inte hur många det är som gråter när de ser på Star Wars.. men jag gör det iallafall.. hela historien är så otroligt sorglig... fy jag blir ledsen bara av att tänka på det.

Iallafall.. Jag ska faktiskt kolla på Robinson idag också. Hoppas det är bra.
Hoppas det är som när det gick på SVT, då det var bra.. Sen blev det bara BLÖÖÖH!

Åh Star Wars.. längtar!


General Grievous


Min älskade lilla katt, så söt.. Men General Grievous är nog nästan lite sötare :)

Lördag - Amina

Igår var jag och Minea ute på puben. Det enda jag kan säga är att det var inte allt för roligt. Dålig musik, as mycket folk och att vara nykter gjorde allt så mycket tråkigare.. tyvärr. Vilket också gjorde att jag inte uppskattade att gå hela vägen hem själv heller.
Kom hem vid 2:30 iallafall och satte mig och kollade på tv:n i en timme, sen gick jag och la mig.

Vaknade kl 7 på morgonen med en sån otrolig magvärk. Visste inte äns om jag skulle klara av att ta panodil p.g.a att jag var rädd att jag skulle spy. Men tillslut så tog jag panodilen iallafall.

Så jag har legat i soffan i fosterställning fram tills nu. Jag är riktigt hungrig men orkar absolut inte laga nåt.
Ska nog lägga mig i soffan igen och kanske läsa en bok.


Fredag | Tindra

Usch nu har man legat hemma sen igår och mått skit, dock har mammas man mått ännu sämre.
Vid klockan 9 imorse började han kräkas och sen kom mamma och körde upp honom till sjukan vid 5 , så det har var lite stressigt att ta hand om både honom och min lillebror som också kräver sin del.

Tyvärr ville min lillebror inte sova sina dagliga rutter som slutade med att jag fick gå ut och gå illamående , för att han skulle somna vilket han gjorde i 15 min , ingen lunch för mig där inte :)
Så mamma tog med sig lillebror tillbaka till konferensen och mammas man ligger inlagd på sjukan med någon sorts infektion + vinterkräksjukan.
Känns dumt att tänka på mig själv just nu över att tycker att det känns väldigt ensamt i detta stora hus , och jag kan inte hjälpa det men det är lite små läskigt eftersom det är såpass mörkt runtom huset och det blåser ganska bra.

Nu lär ni väl alla se mig som en liten fjant haha :D
Funderar över att ta någon värktablett till och sen gå upp och kura ner mig i soffan lite, inte för att det lär hjälpa men känns inte så bra att gå ut med tanke på hur dagen har sett. Även fast jag inte vill stanna här helt själv, vågar inte ta hit någon heller då stället lär krylla av kräkbakterier, uscha..

Hmm kom precis fram till det, sitter inte nere hos mig o skriver nu utan jag är på mellanplanet och där har vi ett stort fönster och det enda jag ser är svart , svart och lite grenar och en stenmur.
Så nu tänker jag släcka och gå upp..

Hörs sen om jag inte finner någon räddning
Tindra


Sista inlägget för dagen - Minea

god natt gott folk.
en trevlig fredag som väntar - tandläkaren!

... nu tog skrivlusten slut!
heeeeeeeeeeeråååååååååååååå..


M

Torsdag- IGEN - Minea

Minea säger:
suck mamma

tar upp mina stringtrosor

" du kan inte mena allvar att du går runt i detta?"
Amina säger:

HAHA!

Minea säger:

suck!

Amina säger:

"nej.. jag köper de för skojs skull"

Minea säger:

haha ja?

Amina säger:

"hänger upp dem på väggen... har i håret"

"lägger ut dem på udda ställen"

"skolkorridorerna"

"matsalen"


Fortsättning på Torsdagen - Minea

Alla kollar vi på balklänningar nu, Amina, Tindra och jag..
Man letar och letar.. och letar.. men hur i helvete ska man hitta någon som passar? som inte kostar något överdrivet? Som man kanske t.om kan använda någon mer gång i sitt liv eftersom det handlar om så mycket pengar. Men det ska nog lösa sig är det så att man inte hittar någonting så får man väl helt enkelt besluta sig om att man inte ska gå eller leta ännu mer. Blir rätt mycket stress ändå fast det är så pass långt kvar. Jobbigt >.< de flesta har redan köpt klänningar!!!

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
vill läsa mer bok men måste  duscha.. jobbigt att duscha. Tänk om duscharna inte fanns och alla människor var skitiga.
Skönt ändå, slapp du känna dig mindre fräsch än någon annan.



Torsdag - Minea

Weii våren är verkligen på G nu även om vindarna inte riktigt håller med.
Precis börjat läsa idag med - det är väldigt ovanligt för min del. Inte att börja läsa men att fortsätta med en bok.
Och denna har faktiskt gjort mig fast. Riktigt spännande berättelse om Jenna Jameson's liv och världen inom porrindustrin. Sanna rekommenderade den så måste faktiskt ge den en chans kan jag tycka. Även om hon har rekommenderat många böcker så är denna någon som jag tror jag gillar..



Morgondagen bjuder på IKEA, mys med Sanna och hennes kille även kanske lite partaj. Man ska inte ha planerade helger eftersom allt blir så mycket roligare utan planering även om själva planeringen är rolig.
Kanske hörs senare.. nu blir det läsa!
Lisa Miskovsky - Still Alive

M

Onsdag - Amina - Fortsättning

Jaha ja, nu har man varit på BB och haft möte. Blev inget fotande, får bli nästa gång.
Vi var där i lite över en timme och efter det kände jag att jag inte hade någon större lust att gå hela vägen hem igen, så jag bestämde mig att gå till min farmor och farfar och dricka lite kaffe hos dem.

Eftersom jag hade min kamera med mig så spenderade jag mycket tid utomhus och fotograferade. Underbar känsla att bara gå runt och ta bilder, så mycket känslor som bara släpps ut.
så här är liiite av det jag har tagit idag :)









För se om jag skriver något mer senare ikväll.. nu ska jag iallafall ut och träffa Sara.. tror faktiskt jag tar med mig kameran igen xD

Amina

Onsdag - Amina - Morgon

Idag ska Jag, Tindra och Minea vara borta vid sjukhuset kl 10:00. Vilket betyder att jag i stort sätt måste gå hemifrån kl 9:00.. Inte för att det tar en timme för mig att gå bort till sjukhuset, men jag har ingen större lust att stressa, sen är det så underbart väder ute, så jag planerade att gå i slow-motion.

Har egentligen inget speciellt att skriva nu på morgonen, så jag ska bara ta lite mer kaffe och sakta men säkert göra mig i ordning.


Tisdag , fortsättning - Tindra

Okej nu är klockan 20.01 när jag sitter och skriver.
Jag har precis ätit mat som jag var duktig och lagade, det blev ceasarsallad med gula körsbärstomater och dressing , och vitlöksbröd till förrätt. Sedan som toppen på isberget gjorde vi bakpotatis med "egen" röra.

Det vi har i våran röra är först och främst:
1.Lök keso/vanlig keso
2.Ishavsröra
3.Ishavsrom
4.Surimisticks

Och detta resulterar i världens godaste röra man kan sitta och trycka sig utan potatisen.
Sen hade jag självklart min älskade Vanilla Coke till detta, och det här var för att lilla jag inte var sugen på fisksoppa :D

Har fått en ny favoritlåt med tack var Minea , tar och länkar till den lite längre ner i inlägget.
Känns faktiskt riktigt kul att få gå på besöket på förlossningen , särskilt då vi har suttit hela dagen och planerat angående vad som ska göras.
Har vi även lite tur kanske vi får lite bilder och Amina kanske slänger upp någon ;)

Funderar nu över hur jag ska spendera resten av kvällen då jag har absolut inget att göra, kanske är dags att se Andra Avenyn avsnitten man har missat :)

Vi får la se vad som händer
Hörs senare eller på fredag!

Tindra


Tisdag | Tindra

Goddag gott folk!
Just nu sitter jag i skolan och gör som vanligt det jag inte ska, men jag är väl inte den enda antar jag ?
Vi har fått ett nytt projekt jag, Minea och Amina, vilket innebär att vi ska upp till BB imorgon.

Det är nämligen så att vi ska fixa till hemsidan för landstinget om vad som händer när du kommer upp till förlossningen.
Så vi kommer rikta in oss på amningens första dagar och vad som händer i överlag, detta tror jag faktiskt kommer bli väldigt kul . Så imorgon ska vi bort dit och plocka med oss kameran och fota lite , amningsbilder och så vidare.

För en gångs skull känns det som att man får göra något som kan bli användbart , särskilt när landstingets sida är så svårt att hitta på , man får leta i minst en kvart innan man hittar till förlossningen.
Som sagt , solen lyser idag och det gör att man blir på lite bättre humör än vanligt och under lunchen idag satt vi och diskuterade om första intrycket och om hemska hårfärger.

Själv gjorde man bort sig ganska duktigt när jag började i sjuan , då alla kommer ihåg saker jag helst vill glömma.
Vi skulle ha en tävling som innebar att man skulle hoppa över klassrummet på stolar, och ja ...
Det slutade med att jag stod på näsan med kjol , var inte särskilt uppskattat. Då precis när man började 7an var man ganska rädd för allt nytt folk iallafall jag :D
Är lite rädd nu inför högskolan med då jag tycker det är lite jobbigt att bli inslungad i nya kretsar.
Det är roligt att minns såpass mycket , och att även andra gör det.
Sökte in till högskolan igår på tal om det, lite nervöst , funderar även på att söka fler program.

Någon utav er som har gamla minnen från när ni fick byta klass eller liknande som var lite mer pinsamt än annat?

Kram på er så länge
Tindra


Måndag - Minea

Underbar Måndag.

Att ha sex i ett träd, 1 meter ovanför marken - medan han håller fast sig i grenen ovanför. Inte riktigt för att jag vet hur man kommer på den ideén.
- Vad skulle du säga om lite hett trädsex?
Kanske är det riktigt härligt? Härligt när trädet glider sig mot dina lår? Njae jag vet inte. x)




M

Amina! Lördag! Melodifestival!

Idag kollade jag på Melodifestivalen, ja det gjorde jag. Gillade jag det?

Jag har faktiskt glömt allt negativt jag tyckte om det, alla spydiga kommentarer jag sa om allt och alla, jag till och med distraherades från att tänka en massa negativt om Petra Mede, mycket p.g.a hennes otroligt snygga klänning! Jag har glömt det mesta p.g.a att jag blev så överlycklig när Malena Ernman vann med sin låt La Voix.. Detta var faktiskt den enda låt jag gillade(nästan), jag gillade denna från enda första början jag hörde den.. och den vann! Det trodde jag absolut inte. Jag var också lite chockad över att svenska folket hade bättre smak än juryn, det är inte ofta ska jag säga! Jag hade lite panik när svenska folkets röster delades ut, jag ville verkligen inte att Caroline af Ugglas skulle vinna! (man kunde faktiskt se rakt in till hennes hjärna. Skulle bara nämna det!). Så när de sista poängen delades ut satt jag praktiskt taget på golvet och slog händerna i golvet ett X antal gånger, de är lite röda nu, men allt var värt det!

Årets Melodifestival spenderades med Tindra, pizza, vin, cola och en massa annat gott. Och nu är vi så överlyckliga att vi ska ut på puben och ta en öl eller två. Så nu är det väl dags att dricka upp mitt glas vin och skynda mig iväg... eller nåt.

Ha det bra alla där ute!
Älskar er alla... nästan..

Amina

Fredag | Tindra

Okej , det är fredag och jag är hemma , det här lär vi få ta igen imorgon.
I och försig hade jag nog inte kunna förflytta mig heller efter min lilla incident i går.

För att förklara vad som hände så tog jag en liten powernap på en håltimme i min sköna säng, när man vaknar till liv så sträcker man på sig , detta är då något jag lärt mig att inte göra men nu glömde jag borta detta.
Känner hur hela vaden drar ihop sig och blir som granit och en liten alien börjar pumpa därinne, och smärtan är olidlig, kramp i vaden är ju alltid lika trevligt och göra likförbannat ont med.
I vanliga fall brukar det här onda , otrevliga släppa efter ett tag men nej det gör ont fortfarande idag , dock inte lika ont som när det väl hände.
Men min framkomlighet överallt är lite smått begränsad.

Men men förhoppningsvis har det väl lättat lite imorgon utifall att jag får för mig att dra med mig Amina ut då det är 70,80,90 tals musik som spelas ute samt lite schlager, kan vara trevligt sådär :D
Ska hur eller hur hem till Amina imorgon och glo melodifestivalen , och jag tänkte vara lite extra trevlig och ta med mig lite vitt vin samt lite god kaka.
Om hon inte läser det här tills imorrn lär hon nog bli glad iallafall ;)

Stör mig på det, igår hade jag 2 håltimmar och idag har jag haft en på 3 timmar dock , och jag tycker det är väldigt jobbigt med all denna ineffektiva skoltid då jag hellre vill göra det jag ska göra för att sedan kunna åka hem. Det jag däremot funderar över för morgondagen det är vad jag ska äta.
Helst något enkelt och lättlagat men helst inte snabbmakaroner och köttbullar då dom är slut ...

Någon med förslag ?
Ska försöka sova lite nu , mitt ben tar död på mig nämligen

Godnatt och sådana mysigheter för er andra denna fredagkväll

// Tindra



Torsdag - Minea

Körlektioner hit och körlektioner dit, skönt när detta är över!

Ohno, Danmarks enda sexmuseum ska läggas ner. Efter 15 år med utställningar och annat skoj så ska dom nu lägga ner eftersom sexintresset tydligen är för litet? Jag hade hemskt gärna velat sett det men har hört att det ska vara väldigt dyrt inträde? Någon som varit där?
Detta är ändå lite tråkigt eftersom vi i Sverige knappast hade öppnat något sådant och nu när det väl finns ändå så pass nära så ska det stängas ner..

En massa högskolegrejer åker ner i brevlådan hela tiden men tyvärr inte om det jag har lust att läsa. Bra eldmaterial iallafall! Detta blir ju självklart en stressfaktor i vardagen vilket jag brukar påminna både Amina och Tindra om rätt ofta. Vad ska man söka? Om man inte kommer in? Tänk om... Zzzz....
Nej usch för en gångs skull blir jag bara trött på tanken!

Blev en liten kort utgång med Amina och Tindra igår också. Mysigt!
Idag blev det körlektion och mys med Sanna på IKEA. 
Hejhopp

M

Onsdag - Amina - Festival i år?

Jaha då sitter man här och dricker kaffe.
Igår spenderade jag en massa timmar framför tv:n, vilket inte är särskilt ovanligt. Inte för att jag kollar på några speciella program, jag sitter mest i soffan med kaffemuggen i ena handen och tv-kontrollen i den andra och så zappar jag mellan MTV2 och Vh1, mina absoluta favorit kanaler.
MTV klarar jag inte av att kolla på, det är inte äns en musik kanal längre! Och när det väl spelas musik så är det bara samma jävla skit som spelas på radion. Här i Sverige spelar de bara samma låtar med samma artister om och om igen! MTV2 är ifrån england, vilket betyder; en MASSA engelsk musik, så om man gillar det är det ju underbart. Därimot har kanalen sina nackdelar.. All reklam som de visar hela tiden! Det går två låtar sen är det reklam igen, det är ingen kort reklam heller, den är lååång och riktigt onödig!
Sen har vi Vh1, jag älskar Vh1! En massa variation och en massa 80-tal, yum!

Detta året hade jag bestämt mig för att inte gå på någon festival. Men nu är det så att Kings of Leon kommer till Hultsfred, och nu betyder det att jag nästan måste dit! Jag måste se Kings of Leon! Men har jag tid att åka till Hultsfred i juli? I JULI! Hur kan man vara så dum att ändra så att festivalen hamnar i regnmånaden! 

Amina

Tisdag | Tindra

Ja , tisdag var ordet vad gör man dom dagarna som i princip är mitt i veckan. Det är nu man tänker på helgen som varit och börjar fundera över vad man ska göra när helgen kommer.
Ni förstår principen..
Jag mår lite illa just nu , överskattade min stora mage för att äta pannkakor, var spyfärdig efter två och då hade man ändå tagit en tallrik ärtsoppa innan.
Måste säga det, är väldigt stolt över mamma att hon lyckades så bra med den , den var lika bra som min farmors och då är det fin fina grejer ;)

Det är många som inte tycker om ärtsoppa så med risk för att få alla som läser lite småäcklade ska jag berätta om en annan sak jag är väldigt förtjust i. Om vi säger såhär, jag hade aldrig ätit det idag om jag hade vetat vad det var i när jag var yngre. Inte förräns jag var 13 kollade jag på burken , snacka om att vara medveten om vad man äter haha :D
Men norrlands pölsa är något som står väldigt högt hos mig , och detta ska avnjutas med rödbetor och kokt potatis.
Och nej , jag äter inte bara en massa skumma grejer som ingen annan äter :D

Min dag idag , stannade hemma första lektionen var lite dålig och ville inte äta själv i skolan , och ja jag hatar att äta lunch själv och särskilt när vi pratar om en stor fet matsal.
Så jag stannade hemma med mamma så lagade vi potatis och blomkålssoppa , med lite paj och greksallad till förrätt :)
Mycket ätbart måste jag säga, har haft vad ska man säga ,sömnproblem sen jag slutade röka , det börjar bli lite jobbigt nu faktiskt .
Hoppas att det lägger sig snart iallafall, då sova är ganska viktigt för mig.
Är inte alltför glad i att ligga och vrida mig genom nätterna.

Var på körlektion där jag träffade Minea utanför då hon hade lektionen innan mig, gick bra för min del har en trevlig lärare som jag kommer överrens med , och då funkar allting.
Har körlektion imorgon med så vi hoppas på det bästa då med.

Så i stora drag har min dag varit ganska klanderfri , hur har eran varit ?

Jag funderar på att lägga mig och kolla på en vampyrs bekännelse med Brad Pitt och ta det lite lugnt så man hinner varva ner i tid och bli trött.
Om jag inte blir det kan ni nog förvänta er ett till inlägg från min sida.

Hej på er!
Tindra

Måndag - Minea

Ännu en måndag, skönt att den är utan skola idag iallafall. Helgen har bjudit på en massa mys med min puffis.

Det finns så många olika relationer/förhållanden. De förhållanden som endast finns där för att tjejen ringer/smsar och håller kontakten och det känns som att killen inte bryr sig ett dugg. Det finns också förhållanden som har helt tvärtom även om det känns som om tjejer är mer efterhängsna? Kanske jag som har uppfattat det helt fel men känns nästan så? Visst jag har mött på killar som verkligen gör allt i förhållandet men då blir det på något sätt en överdrift. Att ringa 5-6 gånger eller skicka 100 sms att han saknar sin tjej? Vart går egentligen gränsen? Eller att fortsätta att ringa och smsa att man saknar förhållandet ni en gång hade för 9 månader sen? ..

M


Söndag | Tindra

Ja idag är det då söndag och jag har en grym träningsvärk , vet inte om det är för att jag gick genom halva stan i fredags i högklackat i ganska hög fart eller att jag låg och brottades med en hund igår som inte ville klippa sina klor.
Vad gör man inte för sina vänner ?

Angående fredagen så slutade den väldigt bra, det blev inte som jag sa en eller två öl , blev nog betydligt fler.
Träffade ett par gamla vänner jag följde med hem och fortsatte med därborta, vid klockan halv 8 slutade jag och cyklade hem, så lördagen var inte allt för angenäm.
Särskilt inte då jag hade lovat att hjälpa till att städa och hj'lpa till med deras hund, som är lite vad ska man säga.. ouppfostrad.
Hade ex antal rivmärken efter man var klar,blev bjuden på någon sorts shot. Den var ljusgrön ? och smakade som en blandning mellan sprit och päronsplit. Helt okej för att vara sådana sötsliskiga grejer ;)
Jag är mer utav en sprit/öl människa , cider går inte ner i min lilla mage.

Så vad står på dagens schema , har kokat ärtsoppa som får stå och dra sig i några timmar till . Ska steka pannkakor senare mycket gott . Ska prata med min kära far som tog kontakt med mig i dag angående om att han vill göra en ny gaddning om jag kunde ringa och fixa så att han får det med. Funderar även på att dra igång någon film eftersom det ändå är söndag och man är ledig imorgon. *skönt*
Ska väl ringa och prata av mig lite med, brukar behövas och koka kaffe ska vi med :D
Vi får väl se om jag skriver något lite senare om lusten faller mig in = )

Hejsejjs..

Lördag - Amina - Nothing

Lördag, klockan är 18:00 och jag vaknade precis, jag har sovit i 15 timmar!
Iallafall, jag har inget att skriva just nu.. mer än att jag visste att jag aldrig skulle börja kolla på Heroes! Jag visste att det skulle vara en sån serie som är as bra i början sen börjar allt spåra ut och bli as dåligt, precis som Lost! Men trots att man tycker det är as dåligt så måste man fortsätta kolla på det!
Tredje säsongen var inte bra! Den förstörde allt! Man ska inte kolla på den kategorin av TV serie. Det är bättre man håller sig till serier som är mer avslutande, som typ House. Eller komedi serier..

Jag är inte riktigt säker på vad jag ska se på TV:n idag. Finns inte så många alternativ.
Jag antar att jag skulle kunna kolla på Melodifestivalen: Andra Chansen, men jag vill verkligen inte det. Jag kollar hellre på Ghost kl.19:00 på TV4 Film och sen blir det väl Employee of the Month på TV4.

Nej nu ska jag äta "Frukost"..

/ Amina


Fredagkväll - Tindra

Ja da borjar kvallen ga mot sina morkare stunder,sitter hemma hos en god van och tittar pa lets dance och ater pringles.
Vilket jag tycker ar mycket trevligt, blir v'l nog att ga ut och ta en ol eller tva, eller ja det blir val alltid fler .
Men vad gor det,sa lange kvallen blir lyckad.

satt och funderade over lite oviktiga saker nu igen , hur kommer det sig att man kan salja pringles for 7 kr burken..
Hur kan man tjana pa det , den som har svaret kan garna upplysa mig om den biten.
Nagot som stor mig och som f[r mig att inte vilja skriva mer just nu 'r att , vissa bokst'ver och symboler inte funkar.

S[ vi f[r se om jag skriver n[got senare ikv'll d[ man l'r vara lite p[ lyret.

Hej pa en stund

Fredag - Tindra | Äntligen

Äntligen helg, efter en hel veckas längtan ;)
Det är konstigt hur snabbt kroppen kan ställa om egentligen då vi först går från lyckorus för att sedan känns i princip samma känsla om och om igen när helgen närmar sig eller går mot sitt slut.

Ikväll ska vi prova älgburgare , förra gången var det vildsvin vilket motbevisade mig genom att vara ganska gott.
Måste väl förklara mig lite grann här nu , men nästan varje fredag gör vi egna hamburgare och en ny grej vi har kommit på är att jag göra på massa olika färser.
Än så länge är faktiskt lammburgare bäst men fiskburgarna med paneringen var inte fy och skam heller :D
Vi lagar ganska annorlunda mat i min familj känns det som , medans andra gör "vanlig" ugnspannkaka till frukost har vi ugnspannkaka gjord på dinkelmjöl , sojamjölk och linfrön .
Det är nämligen så att jag bor i en träningsfamilj där jag är lite utav det svarta fåret som inte tränar lika mycket som resterande.
Så när familjen fick reda på att jag rökte kom det som en spark i magen på dom , lite kul faktiskt ;)

Idag har det gått helt en vecka utan cigaretter och nästan två om man räknar med bakslagen.
Än så länge har det väl gått bra , men man ska väl inte ta ut segern i förskott antar jag för då lär det väl sluta med att man står med näsan i vädret igen för att man trodde att man klarade av betydligt mer än man trodde =)

Måste faktiskt berätta en lite rolig grej , det var nämligen så att när jag började gymnasiet var jag i princip den enda i min klass som rökte, nu är det nästan mer än hälften som "röker". Men för att komma till saken har vi en kille i klassen som är lite speciell om man får uttrycka det så , ibland slår ordet mytoman mina tankar.
Han är en sådan människa som skryter om sina bravader och om att han inte kan sluta röka för att han har rökt konstant sen 7an. Men det roliga är att ingen hade sett honom röka förräns i början av trean då man såg han stå och munpuffa?

Jag vet inte, jag stör mig på det kanske inte är någon annan som gör det, men det gör mig irriterad när man själv har varit vanerökare i sex år och så kommer någon som står och munpuffar och säger att man är beroende , rökt i 6 år , har helkass kondis och kan inte sluta...

Eller vad tycker ni ? 


Fortsättning torsdag - Minea

Idag blev det mycket plugg + en parisebulle. Förmodligen bullen som gjorde att jag ens orkade röra engelskaboken. Imorgon är det äntligen fredag vilket innebär att träffa pojken -mysmys.

Hörde på radion tidigare idag att Carl-Philip och Emma ska ha uppehåll. Jag har aldrig riktigt förstått det där med uppehåll i många fall så slutar det ändå med att folk gör slut. Det är som dom är rädda för att de inte ska klara sig utan varandra, sen har dom uppehåll men slutar ändå med att de kanske inte känner likadant längre. Eller kan det också vara så att det blir en helt ny start.. Att paret istället bli nykära och allt blir underbart. Men tyvärr måste jag säga att chansen att det tar slut är större..
Likadant med orden "göra slut" har numera fått en helt ny innebörd? - Uppehåll?!
Istället för att det är slut så träffas de ändå och umgås som ett par eller har de endast sex. Slut är det iallafall inte.

Aja.. nu blir sova
vi hörs nästa måndag
Tjingeling
M

Torsdag - Minea - MJ

Baaaaaaaaaaaaah!!!!!!
Michael Jackson kommer spela i London, 25 spelningar faktiskt. Fyfan vad underbart!
"This is it" kommer turnen kallas och det kommer bli det sista MJ gör. Om det är någon konsert jag skulle vilja se så är det detta. Biljetterna kommer vara något enormt dyra men jag kan faktiskt tycka att detta kan vara värt det.

Förresten har jag hittat något roligt för den som kanske vill göra något nytt eller bara allmänt trött på sitt "vardagliga sex".
T.ex att ha sex i bilen men det kan bli lite trångt och man måste väl bara lite smidig, iallafall smidigare än mig som i princip smäller i allt som man inte ska smälla in knän och annat i..

Har även hittat 199 fraser man INTE ska säga i sängen, kan ta några exempel.
# Är det du som luktar?
# Vad är det som luktar tonfisk?
#Använd ditt finger, det är större..

Näe nu måste jag plugga vidare med ett leende på läpparna..
kanske hörs sen?

M

Onsdag - Amina - Sjuk...

Klockan är snart ett och jag vaknade precis. Jag har sovit hela natten! Det är ett mirakel! Eller ja, inte precis ett mirakel kanske.

Första tanken när jag vaknade; Shit! Hoppas jag har fått mina album idag!
Så jag klädde på mig så snabbt jag bara kunde, vilket inte var så jätte bra. Det ledde till att jag var tvungen att spendera 30 sekunder dubbel vikt med huvudet i händerna (Inte smart att springa runt som en galning när man är sjuk). 
ääh, jag tror jag kortar ner hela historien om hur det är att vara galen när man ska se om man har fått sina skivor som man har beställt.
korta versionen; Jag hade fått dem, jag log.

Jag har nu varit sjuk i några dagar. Vissa människor tycker att det inte finns något tråkigare än att vara sjuk, man är helt slukörd och orkar inte göra nåt, det skulle nog jag också tycka... om jag inte hade en TV, en stereo och böcker.
Vad skulle Jag, den största nörden i, ja detta hus, göra utan en TV?
Helt ärligt skulle jag klara mig ganska bra. Man kan väl kolla på filmer på datorn också va?

Hela dagen igår och dagen innan spenderade jag med att kolla på första säsongen av 'Heroes'.
Jag hade aldrig kollat på den innan, jag ville inte.
Men shit! Man blir ju helt hjärntvättad av det (Inget ovanligt när det gäller mig)
Jag har också lyssnat på sjukligt mycket musik. Sen är det också så att jag håller på att läsa tre böcker just nu. Började ganska nyligen läsa en bok som heter 'Emperor the Gates of Rome', Fyra ord; So far, so good.

nej nu börjar jag bli lite snurrig, ska koka kaffe och ta lite panodil.
sen blir det.. Heroes! Säsong två!

Och som avslutning på dagen - Tindra



Jag har äntligen fått tummen ur röven och plockat bort alla kläder och se där det finns ett golv!
Nu när jag ser det såhär funderar jag på att bli lite manisk gällande min städning vilket mera är önsketänkande än något som kan genomföras.
Jag blir stressad av att städa, folk brukar bli lugna och få ut agressioner , och själv får man huvudvärk och mår allmänt dåligt.

Tycker det är lustigt det här hur vi alla påverkas av olika situationer.
Men det är väl därför vissa jobbar på intensiven på sjukan medans andra kanske väljer något lugnare som inte kräver lika mycket belasting och stress.
Men sen är det ju så med att det finns positiv och negativ stress, men när ska man veta att det räcker med stress då vi börjar dala ner och inte toppresterar längre utan det börjar gå mot något sämre ?
Hur ska vi lära oss att tyda kroppens egna signaler utan att kväva dom?
Det är något att fundera över!

Nu tänkte jag vara duktig och gå och hänga upp all tvätt som tidigare låg på golvet.
Imorgon bär det av mot Outlet för att se om man hittar något roligt, så nu lär ni inte höra från mig förräns på fredag.
Om ni inte listat ut det ännu så har vi alla speciella dagar då vi skriver.
Jag själv skriver på tisdagar och fredagar.
Minea på måndagar och torsdagar och Amina på onsdagar & lördagar
Lite halvskumt system men det funkar, och just det! Söndagar har vi som samlingsdag då vi alla får skriva.

Nu tänker jag tacka för mig och så hörs vi på fredag.
Godnatt och allt sådant som hör till....
// Tindra


Och vi spinner vidare på dagens trapatser - Tindra

Nu har man äntligen kommit hem och fått lugna ner sig, okej efter två timmar . Men det känns knappt som det.
Man har äntligen fått lite mat i magen och man känner nu hur det här lilla sömnruset av belåtenhet börjar smyga sig på.

Funderar på om man kanske ska gå och ta den där duschen man inte han med imorse, börjar känna mig lite illa till mods nu :D
Det blir snart styrelsemöte här hemma och då är jag inte särskilt sugen på att springa runt i handduk bland massa okänt folk i min rusning till rummet.
Varför är det så att man mer och mer skjuter upp saker tills man helt glömmer bort det för att tiden inte helt enkelt känns som att den räcker till ?
Jag är en typisk sådan människa som skjuter upp saker, skulle ha dragit igång en tvättmaskin för ett par dagar sen , men nu börjar snart lådorna eka tomma och jag kommer inte riktigt över den biten att min väska fortfarande ligger på golvet. Där jag lämnade den öppen när jag kom hem för 2 veckor sen... *host*

Man tror att det finns viktigare saker att göra men i själva verket tror jag att det är det viktigaste man skjuter upp först för man tror att det är jobbigast. Fast städningen känns som en bra deal att skjuta upp , så bort jag får bort alla kläder från golvet kommer allt bli bra igen och jag kommer slippa snubbla , när jag försöker rusha över rummet för väckarklockan när den ringer på morgonen ;)


Det kanske är dags för en genomröjning??


Forts. på dagen - Tindra

Nu har jag kommit tillbaka ifrån en inte allt för aptitlig lunch som bestod utav kött & grönsakssoppa men som var mest buljong i min mening.
Varför är skolmaten alltid så dåligt kryddad, dom kan ju inte förvänta sig att man har smaklökar som en 7-månaders bebis som inte ska ha salt i maten.
Pannkaka till efterätt, med lingonsylt?  Det är roligt hur man kan återanvända det som blir över efter gårdagens lunch.
Och jag är fortfarande i skolan , tycker det är skönt när våren sakta men säker börjar komma.
Visst att vädret är lite si sådär men när solen väl tittar fram så känner man att den börjar värma på.

Fick till och med plocka fram solglasögonen häromdagen , något som man har saknat.
Jackan som jag köpte förra veckan kom till sin fulla rätt med , en jacka jag aldrig trodde jag skulle köpa.
Köpte den på newyorker modell längre , jag som alltid trott att eftersom jag är av kortare slag, eller ja iallafall runt 165cm +- någon cm.
Jag har alltid velat vara längre än vad jag är , men det går ju aldrig riktigt som jag vill , så jag kör hellre på höga skor när jag får chansen.
Köpte även ett par nya bootcut-jeans , kände att det var dags då det var ungefär ett år sen?!! Har alltid såna hemska problem med att hitta nya kläder att det skriker om det.
Särskilt då jag är kräsen för att jag tror aldrig att något passar , sen för det andra att jag har svårt att unna mig själv saker.
Fast å andra sidan kanske jag inte är den enda som är såhär?

Tisdag - Tindra | En början på dagen

Jag tänkte för att fördriva lite tid för både er och mig berätta om min början på dagen.
Skulle egentligen börjat vid 10 men gick upp vid 7 för att ha körlektion 8.30 och ja , jag är en utav dom där slashasarna som inte fått tummen ur röven och sakta börjar känna stressen krypa sig under skinnet på mig.
Hade tänkt att man skulle hinna duscha efter körlektionen men det enda jag hann få i mig var en kopp kaffe.

Så nu sitter jag här i skolan och gör absolut ingenting för det jag skulle ha gjort är klart sedan några lektioner tillbaka.
Så det enda jag gör nu är att kolla igenom olika sidor och vad hittar man om inte en dödssida?
Mycket trevligt tycker jag , att folk livnär sig på att räkna ut hur länge du ska leva genom ett par konstiga frågor.
Hur fan kan man ärligt talat räkna ut din dödsdag genom 10 frågor , om du röker, om du dricker alkohol och hur ofta du åker bil?
Visst om tjänsten hade varit gratis och det hade stått att det hade varit ett skämt , men på testsidan ser jag inte en skymt utav detta. Dvs lurendrejeri , eller är jag den enda som tycker det ?
10 kr för att få reda på när du ska dö , då behåller jag hellre dom pengarna och gör något vettigare.



// Tindra

Måndag - Minea - Åldersgränser?

Jag läste precis en artikel från expressen om en kvinna på 42 år som berättar med sin man om deras förhållande. De har egentligen världens mest "normala"förhållande förrutom att han är 84 år gammal. De berättar i artikeln hur deras förhållande är precis som alla andras och att de inte tänker på ålderskillnaden själva men att de vet att det tisslas och tasslas mycket bakom deras ryggar. Att de har fått frågan om de är far och dotter.

Jag har även en kompis som träffat en kille som är 9 år äldre men hon vill verkligen inte att folk ska få reda på detta eftersom det blir så mycket negativa tankar och funderingar. Istället för att vara förstående eller försöka sätta sig in i hennes situation så blir folk dömmande och elaka. Jag hade nog inte heller berättat om jag träffat en kille på 9 år och uppåt, kanske efter ett tag. Men man vill inte kasta sig ut och testa..

Ska det verkligen vara så? Har kärleken gränser? Och vart går egentligen gränser för att vara "för gammal" eller "för ung". En avliden släkting till mig var tillsammans med en man som var 30 år yngre men han höll nog henne vid liv ytterligare i 10 år pga sin energi.

Man kan alltid fundera..

M


RSS 2.0