Lördag - Amina - Melodifestivalen

Jag avskyr melodifestivalen. Jag kollar aldrig på det längre, men idag bestämde jag mig för att göra det. Jag ville delvis se om jag skulle ändra min uppfattning, men nej då, jag fick bara panik och Petra Mede bidrog ganska mycket på den fronten. Jag vill begå ett flertal mord när jag hör henne prata, men mord är inte lagligt i Sverige.

Petra Mede måste vara dum i huvudet på riktigt! För ingen människa är så dum att beté sig på det viset frivilligt utan att vara dum i huvudet. Eller så är det så att hon är så dum att hon gör det, vilket självklart leder till att hon är dum i huvudet på riktigt. Så hur man än kollar på det så är hon dum i huvudet på riktigt.

Okej, nu ska jag delvis lämna Petra Mede ifred och göra en liten sum-up av mina tankar angående dagens melodifestival.

Kvällens första tanke om...
... Petra Mede; Hur var det nu igen? Det är olagligt att mörda folk va?
... Agnes; Jag vill dö dö dö
... Star Pilots; WHAT!? Den låter exakt som 'Waiting for a Star to Fall' med Boy meets Girl.
... Melodi nr 3; Boooooooring!
... Melodi nr 4; Killing me tenderly? Killing me softly? Fan vad tråkig låt!
... Thorleifs; Fan, detta är den bästa låten hitills, detta är ILLA!
... Sarah Dawn Finer; Orkar jag släcka i taket? hmm, jag är lite hungrig, jag kanske ska koka kaffe...
... Melodi nr 7; Jag tror jag går på toan nu... Nej nu går jag!
... Malena; Lite taget... Detta var den enda som var bra.

När Darin nästan är det bästa under hela melodifestivalen, då vill man dö. För han sjöng inte ens låten bra.. Han slaktade låten totalt, styckade den och sen kissade han på den!
Det är lite elakt av honom faktiskt........

Som sagt, Jag har inte kollat på melodifestivalen tidigare i år, men fyfan vad man måste rösta! Har de dåligt med pengar på SVT eller?

Iallafall... Jag hade ganska kul med att sitta och klaga i soffan i över en timme, kände mig lite befriad efteråt. Så mycket känslor som bara försvann och nu mår jag jätte bra!

Nej nu ska jag lyssna på lite riktig musik...

Over and out
/ Amina


Fredag - Tindras första

Jaha då sitter man här med något jag då aldrig trodde jag skulle göra, blogga.
Lite om mig, slutade röka i söndags och det är inte direkt det enklaste , failade mig redan i onsdags då jag råkade hamna ute på krogen. Så om det finns någon därute som har bra tips och råd om hur fan jag ska klara mig är det uppskattat.
Så nu sitter jag här och filosoferar om tapeter , sitter just nu och stirrar på en förbaskat konstig tapet som skulle kunna jämföras med att ta LSD , inte för att jag vet men jag tänka mig att det antagligen skulle ge mig samma känsla.
Det är kanske något man skulle föreslå för de folk som jobbar med pundare sätta in dom i ett rum med massa flummiga tapeter där känslan blir ungefär den samma och man kanske kan hitta Nemo i tapetet.

Hur eller hur hade jag  inte tänkt mig att mitt första blogginlägg skulle bli såhär men det vet man väl aldrig hur det blir med något här i livet.
Jag kommer ta upp saker som helt enkelt faller mig in , så om ni har något ni undrar över var inte rädda över att fråga.
Jag kan inte lova att det är exakt vad ni vill höra men det kommer åtminstone bli sanningen från min sida.

Jag tänkte försöka hålla mig ganska kortfattad då jag ska snart ska ut igen och testa gränserna än en gång , antingen blir det ett nederlag eller så klarar jag det mot alla odds, vilket jag har svårt att tro.

Peace & Love
Tindra

Torsdag - Minea - Första inlägget

Tjoho, det är då jag som är Minea av oss tre musketörer på 19 år.
Jag kommer skriva om relationer, sex och annat skoj.

Då var det dags för vår kronprinsessa att gifta sig med Daniel Westling,35. Detta har ju redan blivit årets händelse eftersom att medier har fått vänta så länge på att få sprida ut denna otroliga händelse. Kronprinsessan Victoria blir Sveriges första kvinnliga regent inom ätten Bernadotte och detta är ju inte heller särskilt litet.

 Du kan även skicka en gratulation på deras hemsida.
http://www.royalcourt.se/ovrigt/kontakt/gratuleratillforlovningen.4.6b0698e911fa8f900588000503.html

Jag tycker faktiskt att detta är så uppblåst och i alla tidningar står det om denna händelse och en lycklig bild på kronprinsessan och hennes Daniel. Fast när Kungen och Drottningen gifte sig 19 juni 1976 var detta också en riktigt stor händelse, men Konung Carl XVI Gustaf är ju faktiskt kung och därmed skulle också kungafamiljen utgå tycker jag när han inte finns mer.
Vad gör kungen idag förrutom att vara ett landsmärke? 




Torsdag - A.M.T

Hej! Mitt namn är Amina.

Detta kommer inte vara en vanlig blogg där jag sitter och skriver mina vardagliga problem och händelser. Oh nej, det kommer inte ens vara i närheten, eller jo, kanske lite!

Denna bloggen kommer bara att tillhöra mig till en tredjedel!


Resten av denna blogg kommer att tillhöra mina kära vänner Minea och Tindra.

Ingen av oss tre är några blogg människor så vi har ingen aning om hur detta egentligen ska gå till, men vem vet det egentligen?

En gång i tiden hade vi faktiskt individuella bloggar, men det gick ju som det gick.


Vad är då detta för blogg?

Jo, alla vi tre har bestämt oss för olika saker som vi ska skriva om, vad det blir lär ni märka...


Over and out

/ Amina, Minea & Tindra
http://www.bloglovin.com/blogg/577252/navi?claim=gbg7zuzdda9


RSS 2.0